Juve Camps web

USABILITAT WEB I ANIMACIÓ HTML5

Una combinació harmoniosa entre colors, composició i moviment ens connecta amb les terres del Penedès i ens fa gairebé sentir els aromes dels vins i caves de Juve&Camps, una marca reconeguda pels seus 200 anys d’història.

Vaig crear un layout flexible per adaptar-se 100% a la pantalla de diferents dispositius. La navegació dinàmica amb moviments amb HTML5 i el comportament amb animacions fluides entre els diversos blocs de contingut van ser la clau per aportar a l’usuari una experiència única i atractiva.

#Interactiu #Web

Juve Camps
Juve Camps
Juve Camps
Juve Camps il·lustració raïm
Juve Camps Espai Juve Camps Espai

Esperit traduït a l'espai


Juvé & Camps és un dels cellers familiars més emblemàtiques del Penedès i una de les més reconegudes elaboradores d'escumosos de qualitat del món, líder en elaboració de cava Gran Reserva.

En la seva aposta per l'excel·lència, els caves Gran Reserva de Juvé Camps tenen una mitjana de 48 mesos de criança, oferint així al consumidor un plus d'excel·lència. L'ampolla de cava Gran Reserva Brut Nature més venuda del món és la de Juvé & Camps Reserva de la Família, cava estrella de la companyia i ferma aposta per la qualitat de la família Juvé.

< TOTS ELS TREBALLS